Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

03.11.2020.

SAOPŠTENJE: OBJAVLJENA BIJELA LISTA – SPISAK NAJUREDNIJIH PORESKIH OBVEZNIKA

SAOPŠTENJE: OBJAVLJENA BIJELA LISTA – SPISAK NAJUREDNIJIH PORESKIH OBVEZNIKA

Ministarstvo finansija i Poreska uprava Crne Gore objavili su tzv. Bijelu listu – spisak poreskih obveznika kod kojih je uočen najveći stepen fiskalne discipline. Na listi su se našla imena poreskih obveznika s kojima Poreska uprava kontinuirano ostvaruje uspješnu saradnju u pogledu poštovanja poreskih propisa i izmirivanja poreskih obaveza.


       eUprava                                                   

 

          PREGLED FINANSIJSKIH ISKAZA             
 pu Call centar Poreske uprave 19707
poreska

  Poreska uprava

   

 EFI

   

    Twinning projekat 'Podrška Poreskoj upravi'     Poreska uprava

 

Poreska uprava

PORESKI KALENDAR

 

                  

Da li znate da lica koja obavljaju samostalnu djelatnost a porez plaćaju po stvarnom dohotku Godišnju prijavu poreza na dohodak fizičkih lica (GPPFL) mogu podnijeti elektronskim putem?


Pitajte Poresku upravu

Aktuelnosti

01.12.2020.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Održana konferencija za medije povodom početka kampanje za promociju projekta elektronske fiskalizacije „Računa se svaki račun“

Podgorica, 1. decembar 2020. godine - Danas je u multimedijalnoj Sali Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“ na konferenciji za medije obilježen početak kampanje „Računa se svaki račun“, osmišljene u cilju promocije projekta elektronske fiskalizacije i podizanja svijesti javnosti o značaju poreza za finansiranje svih potreba u društvu.

više...
27.11.2020.

NAJAVA KONFERENCIJE ZA MEDIJE POVODOM POČETKA KAMPANJE ZA PROMOCIJU PROJEKTA ELEKTRONSKE FISKALIZACIJE „RAČUNA SE SVAKI RAČUN“

NAJAVA KONFERENCIJE ZA MEDIJE POVODOM POČETKA KAMPANJE ZA PROMOCIJU PROJEKTA ELEKTRONSKE FISKALIZACIJE „RAČUNA SE SVAKI RAČUN“

U utorak, 1. decembra 2020. godine, biće održana konferencija za medije povodom početka kampanje za promociju projekta elektronske fiskalizacije „Računa se svaki račun”. Konferencija će biti održana u multimedijalnoj sali Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“, Ul. Vaka Đurovića 12 81 000 Podgorica, u 10:00 sati.

više...
18.11.2020.

PODSJEĆANJE za poreske obveznike - PDV prijave od novembra podnose se isključivo elektronskim putem

Poreska uprava podsjeća poreske obveznike da se PDV prijave od 4. novembra 2020. godine podnose isključivo elektronskim putem, shodno Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrijednost, koji je stupio na snagu 04.08.2020. godine.

više...
18.11.2020.

OBAVJEŠTENJE - Usklađivanje sa odredbama Zakona o privrednim društvima

Obavještavaju se privrednici da su, u skladu sa odredbama člana 329 Zakona o privrednim društvima, dužni da usklade organizaciju (statut, organe društva i druge akte) sa ovim zakonom i izvrše registraciju promjena u roku koji je predviđen ovim članom za različite oblike organizovanja privrednih subjekata.

više...
17.11.2020.

ELEKTRONSKA FISKALIZACIJA - Često postavljana pitanja

U cilju blagovremene i lakše pripreme za sprovođenje projekta elektronske fiskalizacije, shodno Zakonu, podzakonskim aktima i Tehničkoj i Funkcionalnoj specifikaciji, ovdje možete naći dokument "Često postavljana pitanja", izrađen na osnovu pitanja poreskih obveznika, a radi edukacije i informisanja o preduslovima koje treba obezbijediti za sprovođenje fiskalnog servisa

više...